Logo Studio Lemmens
menu

Jan Lemmens, Zaakvoerder LemPro:

"bij ons zit u gebeiteld"

Waarom kiezen voor LemPro?

U zoekt een betrouwbare productiepartner voor uw projectrealisaties? Het deskundige serviceteam van LemPro staat klaar om uw zorgen uit handen te nemen en van uw project een succes te maken. Dat heeft zo zijn voordelen:

1. U kiest voor vakmanschap
Door onze jarenlange ervaring in winkelinrichtingen kunnen wij een vakkundige uit- en afwerking van uw project garanderen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals die hun sporen al verdiend hebben. Bovendien werken we samen met kwalitatief sterke onderaannemers.

2. U heeft één aanspreekpunt
LemPro zit onder het dak van Lemmens BVBA en heeft daardoor diverse productie-eenheden in huis: een hout- en metaalafdeling met de nieuwste machines, deskundige elektriciens, ervaren koeltechniekers bij Lemcool en de gedreven interieurarchitecten van Studio Lemmens.

3. U betaalt een eerlijke prijs
Omdat we zelf de regie in handen kunnen houden, bieden we u een totaalpakket aan een eerlijke prijs. Door de deskundige en betrouwbare samenwerking tussen onze afdelingen bespaart u veel tijd en dus ook geld! Kiezen voor LemPro, is kiezen voor kwaliteit en betaalbaarheid.

lempro.
veelzijdig & betrouwbaar

lempro.
ervaring is onze kracht

Onze mogelijkheden

Bij LemPro koppelen we efficiëntie aan een hoogwaardige kwaliteit. Onze ateliers zijn ondergebracht in één grote ruimte, waardoor we – in onderling overleg – voor het beste resultaat gaan. Bovendien zijn we uitgerust met de modernste machines, wat ons toelaat om te werken met up-to-date technieken.

We werken met drie plaatsingsploegen en kunnen u de volgende diensten aanbieden, steeds op maat:

  • Alle schrijnwerk en interieurcomponenten uit onze houtafdeling
  • Metaalwerken: staal, aluminium en inox
  • Elektriciteitswerken en verlichting
  • Koeling en HVAC door LemCool
  • Interieurontwerpen door Studio Lemmens
  • Kleine verbouwingswerken: tegels, ruwbouwwerken, ...

Contact

LemPro
(Een divisie van Lemmens bvba)
Provinciesteenweg 453
2530 Boechout
Tel. +32 3 455 24 90
info@lempro.be

Of gebruik onderstaand formulier: